Ceremonia zyrtare e nderimit të Z.Behgjet Pacolli me titullin “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Qytetar Nderi i Qarkut Kukës”.

Fjala e Kryetarit të Bashkisë, Z.Bashkim Shehu dhe e Zv.Kryeministrit të Kosovës, njëkohësisht dhe Ministër i Punëve të Jashtme të Kosovës , Z. Behgjet Pacolli.