Homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve.

Pas aktivitetit kulturor-historik të zhvilluar në Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”, Kryetari i Bashkisë, Z.Bashkim Shehu sëbashku me përfaqësues të Partisë Demokratike Dega Kukës dhe Bashkisë Kukës zhvilloi homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve, duke vendosur kurora me lule. (more…)

Gëzuar 28 Nëntorin.

Kukësi festoi sot 105-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.

Aktiviteti kulturor-historik në kuadër të festave të Nëntorit u mbajt në Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”, organizuar nga Qendra Kulturore e Bashkisë dhe Qendra Kulturore e Fëmijëve. (more…)