Konvikti “20 Dëshmorët”.

Konvikti “20 Dëshmorët” përkujtoi sot 103 vjetorin e shpalljes së pavarsisë dhe 71 vjetorin e çlirimit të Atdheut. Në një aktivitet festiv me poezi, këngë e valle, nxënësit e këtij konvikti vlerësuan atë periudhë të lavdishme si ngjarjen më të madhe të historisë kombëtare. (more…)