Këshilltarët Bashkiak zgjidhen direkt nga zgjedhësit ligjorë sipas listave shumë emërore partiake të shpallura para datës së zgjedhjeve. Për caktimin e këshilltarëve fitues merret parasysh përqindja e votave që ka marrë çdo subjekt politik konkurues.  Numri i anëtarëve të Këshillit përcaktohet në varësi të numrit të popullsisë së njësisë përkatëse.

Gjelbrim Shehu

Kryetar i Këshillit Bashkiak

Subjekti politik: Partia Unitetit Kombëtar

Zahide Noka

N/Kryetare e Këshillit Bashkiak

Subjekti politik: Partia Demokratike e Shqipërisë

Arif Rexhmati

Anëtar

Subjekti politik: Partia Demokratike e Shqipërisë

Abedin Oruçi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Vjollca Omuri (Vata)

Anëtar

Subjekti politik: Partia Demokratike e Shqipërisë

Jah Spahia

Anëtar

Subjekti politik: Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Ibsen Elezi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Demokratike e Shqipërisë

Qemal Elezi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Lëvizja Socialiste për Integrim

Ylber Elezi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Republikane

Gazmend Oruçi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Socialiste e Shqipërisë

Sulejman Bajra

Anëtar

Subjekti politik: Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë.

Zarie Visha

Anëtar

Subjekti politik: Partia Lëvizja Socialiste për Integrim

Behar Domi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Bashkimi Demokrat

Vera Shehu

Anëtar

Subjekti politik: Partia Shqiptare Atdheu

Musë Kastrati

Anëtar

Subjekti politik: Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar

Ismet Nika

Anëtar

Subjekti politik: Partia Shqiptare Atdheu

Shukri Mehmeti

Anëtar

Subjekti politik: Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare

Bledar Lleshaj

Anëtar

Subjekti politik: Partia Socialiste e Moderuar

Fehmi Cengu

Anëtar

Subjekti politik: Partia Balli Kombëtar Demokrat

Kudret Cenaj

Anëtar

Subjekti politik: Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve

Jemin Gashi

Anëtar

Subjekti politik: Partia e të Drejtave të Mohuara e Re

Tatjana Kërxhaliu

Anëtare

Subjekti politik: Partia Socialiste e Shqipërisë

Lavdrim Shehu

Anëtar

Subjekti politik: I pavarur

Adelina Shehu

Anëtare

Subjekti politik: Partia Lëvizja e Legalitetit

Basri Elezi

Anëtar

Subjekti politik: Partia Balli Kombëtar

Bujar Syla

Anëtar

Subjekti politik: Partia Demokracia Sociale

Misin Sopaj

Anëtar

Subjekti politik: Partia Ligj dhe Drejtësi

Sami Mata

Anëtar

Subjekti politik: Partia e të Drejtave të Mohuara

Destan Spahiu

Anëtar

Subjekti politik: Aleanca Demokratike

Nebi Ramallari

Anëtar

Subjekti politik: Partia Demokristiane e Shqipërisë

Petrit Peposhi

Sekretar i Këshillit Bashkiak

Burim Bilali

Anëtar

Subjekti politik: Partia Aleanca Arbnore Kombëtare