Të drejtat e fëmijëve

Me rastin e ditës së miratimit të konventës për të drejtat e fëmijëve, qendra e Shërbimeve Sociale pranë Bashkisë Kukës, në bashkëpunim me nxënesit e shkollës 9-vjeçare Riza Spahiu organizoi një aktivitet me intepretime dhe pjesë të vogla teatrale ku në fokus ishin të drejtat dhe dhuna ndaj fëmijëve. (more…)

Ndriçimi në hyrjen e qytetit

Projekti i ndricimit sapo ka perfunduar instalimin e rrjetit të ri elektrit në pjesën hyrëse të qytetit, ku janë vendosur 14 shtylla elektrike dhe është shtrirë 650 ml kabëll elektrik duke ndriçuar rrugën kryesore nga spitali deri tek radio Kukësi.

(more…)

Vizita e ambasadorit Arvizu

Ambasadori Amerikan Aleksander Arvizu u prit sot me datë 12.11.2013 nga Kryetari i Bashkisë Kukës, Hasan Halilaj, i cili vlerësoi misionin e ambasadorit në Shqipëri me ç’rast i dorëzoi edhe një mirënjohje për mbështetjen e veçantë qe i ka kushtuar Bashkisë Kukës. (more…)