U mbajt sot mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Kukës, ku u miratuan projekt-vendimet si më poshtë:

  1. Projekt-vendim: Për dhënien e ndihmës ekonomike për muajt Nëntor-Dhjetor 2016.
  2. Projekt-vendim: Për dhënie ndihmë financiare për shtëpi të dëmtuar nga zjarri.


Gjithashtu nga Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe ajo e Urbanistikës u dha informacion në lidhje me shpërndarjen e lëndës drusore për ngrohje si dhe për ecurinë e hipotekimit të ish tokave bujqësore.