U mbajt sot mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Kukës, ku u miratuan projekt-vendimet si më poshtë:

1. Projekt-vendim: Për miratimin e Paketës Fiskale dhe Tarifave Vendore të Bashkisë Kukës.

2. Projekt-vendim: Për miratimin e Buxhetit të Bashkisë Kukës për vitin 2017.

3. Projekt-vendim: Për bursat e arsimit të lartë.