Komunikatë për situatën.

KOMUNIKATË PËR SITUATËN NË TERRITORIN E BASHKISË KUKËS SI PASOJË E MOTIT.

Ne 24 oret e fundit reshjet e shiut thuajse jane nderprere dhe ne lartesite 400 meter mbi nivelin e detit jane zevendesuar me reshje bore shtresat e se ciles variojne nga 5 cm deri ne 20 cm (more…)

Komunikatë për situatën.

KOMUNIKATË PËR SITUATËN NË TERRITORIN E BASHKISË KUKËS SI PASOJË E MOTIT.

Gjate nates dhe paradites se sotme kane vijuar reshjet e shiut me intensitet te larte. Fatmiresisht nuk ka deme qe kercenojne jeten e banoreve apo shtepite e banimit. (more…)