FK Kukësi

Bashkia Kukes, ka ndjekur me vemendje shqetesimin qytetar dhe te sportdashesve qe kane te bejne me vijimin normal te Kampionatit Kombetar te Superliges, pjese e te cilit eshte dhe ekipi F. K. Kukesit themeluar ne vitin 1930. (more…)