Festojmë së Bashku

Pas 15 vitesh përsëri bashkë në qytetin e Kukësit për të festuar me 16 prill. Bëhu pjesë e argëtimit dhe aktiviteteve të ndryshme të cirkut, ansamblit popullorë, kinemasë lëvizëse (more…)

Inagurimi i qendrës pritëse

Ditën e Hënë dt 09.12.2013, ora 12:00 do të bëhet inagurimi i qendrës pritëse pranë qendrës së Shërbimeve Sociale në bashkpunim me OSBE-në dhe Bashkinë Kukës.