Ujësjellës Kanalizime Kukës sh.a

Ujësjellës Kanalizime Kukës sh.a njofton të gjithë konsumatorët e qytetit të Kukësit se diten e Martë dhe të Mërkurë, datë 19-20 Prill do të ketë reduktim të orarit të furnizimit me ujë. (more…)

Shën Valentini

Të Dielën, datë 14 Shkurt, ora 11:00, në Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”, Qendra Kulturore e Bashkisë organizon koncertin festiv “Gëzuar Shën Valentinin”. (more…)

Hapja e proçedurës për hartimin e PPV-ve‏.

Qeveria e Shqiperisë nëpërmjet Ministrisë së Zhvillimit Urban (MZHU) dhe Agjensisë Kombëtare të Planifikimit (AKPT) ka filluar procesin e mbështetjes së Njësive të Qeverisjes Vendore për përgatitjen e Planeve të Përgjithshme (more…)