Festojmë së Bashku

Pas 15 vitesh përsëri bashkë në qytetin e Kukësit për të festuar me 16 prill. Bëhu pjesë e argëtimit dhe aktiviteteve të ndryshme të cirkut, ansamblit popullorë, kinemasë lëvizëse (more…)