Kampionati Lokal i Sportit

Datë 5-6 Tetor, ora 9:00, në këndin e lojërave me dorë pranë stadiumit “Zeqir Ymeri”, Bashkia Kukës në bashkëveprim me Klubin Shumësportësh Kukësi organizon:

KAMPIONATIN LOKAL NË SPORTET
MUNDJE, MINIFUTBOLL DHE VOLEJBOLL FEMRA

FK Kukësi

Bashkia Kukes, ka ndjekur me vemendje shqetesimin qytetar dhe te sportdashesve qe kane te bejne me vijimin normal te Kampionatit Kombetar te Superliges, pjese e te cilit eshte dhe ekipi F. K. Kukesit themeluar ne vitin 1930. (more…)