Dëgjesë Publike.

Bashkia Kukës, në kuadër të projektit “Mbështetja e Bashkisë Kukës në hartimin e Paketës Fiskale, Buxhetit Vjetor dhe Programit Buxhetor Afatmesëm 2018-2020” mbështetur nga Programi për Decentralizim dhe Zhvillim Vendor DLDP dhe Instituti i Kërkimeve Urbane, ditën e Hënë, datë 29.05.2017, ora 10:00, në ambjentet e American Corner pranë Pallatit të Kulturës “Hasan Prishtina” , do të organizojë dëgjesën publike për prezantimin e realizimit të Planit të Shpenzimeve për vitin 2016 si dhe Programit Buxhetor Afatmesëm 2018-2020.

Dëgjesë Publike.

Bashkia Kukës, në kuadër të projektit “Mbështetja e Bashkisë Kukës në hartimin e Paketës Fiskale, Buxhetit Vjetor dhe Programit Buxhetor Afatmesëm 2018-2020” mbështetur nga Programi për Decentralizim dhe Zhvillim Vendor DLDP dhe Instituti i Kërkimeve Urbane, ditën e Enjte, datë 18.05.2017, ora 10:00, në ambjentet e American Corner pranë Pallatit të Kulturës “Hasan Prishtina” , do të organizojë dëgjesën publike për prezantimin e realizimit të Planit të të Ardhurave për vitin 2016 si dhe Paketës Fiskale 2018-2020.

Shën Valentini

Me rastin e Shën Valentinit, ditës së të dashuruarve, Qendra Kulturore e Bashkisë organizon koncert festiv me të rinjë kuksianë e të ftuar nga Tirana.

Ditën e Martë, datë 14 Shkurt, ora 12:00 ne Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”. JU MIRËPRESIM!