Kukësi, vështrim arkeologjik.

Në vijim të projekteve për kulturën dhe trashëgiminë, Bashkia Kukës vjen me botimin me të ri “Kukësi, vështrim arkeologjik” i Prof. Dr. Luan Përzhita, Drejtor i Institutit të Arkeologjisë.
Botimi në fjalë, i financuar nga Bashkia Kukës, sjell një përmbledhje të qytetërimit të Kukësit që në periudhat e hershme para krishtit.
Promovimi i këtij botimi të rëndësishëm shkencor e historik do të zhvillohet ditën e Enjte, date 28 Qershor, ora 11:00 në sallën e American Corner, Pallati i Kulturës “Hasan Prishtina”.

Vendosja e bustit të poetit Havzi Nela.

DATË 12 QERSHOR, ORA 10:00, PARA GJIMNAZIT TË QYTETIT BASHKIA KUKËS ORGANIZON CEREMONINË SOLEMNE TË VENDOSJES SË BUSTIT TË POETIT HAVZI NELA, I VARUR NGA DIKTATURA, 30 VITE MË PARË NË KUKËS.

Dëgjesë Publike.

FTESË PËR DËGJESË PUBLIKE.

Bashkia Kukës ju fton të merrni pjesë në dëgjesën publike “Për prezantimin e Draft Programit Buxhetor Afatmesëm 2019-2021”.

Dëgjesa do të zhvillohet të Premten, datë 25.5.2018, ora 10:00, në sallën e “American Corner”-Pallati i Kulturës “Hasan Prishtina”