Dëgjesë Publike

Bashkia Kukës, në kuadër të projektit “Mbështetja e Bashkisë Kukës në hartimin e Paketës Fiskale, Buxhetit Vjetor dhe Programit Buxhetor Afatmesëm 2018-2020” mbështetur nga Programi për Decentralizim dhe Zhvillim Vendor DLDP dhe Instituti i Kërkimeve Urbane, ditën e Hënë, datë 18.12.2017, ora 10:00, në ambjentet e American Corner pranë Pallatit të Kulturës “Hasan Prishtina” , do të organizojë dëgjesën publike për prezantimin e Programit Buxhetor Afatmesëm 2018-2020.

Komunikatë për situatën.

KOMUNIKATË PËR SITUATËN NË TERRITORIN E BASHKISË KUKËS SI PASOJË E MOTIT.

Ne 24 oret e fundit reshjet e shiut thuajse jane nderprere dhe ne lartesite 400 meter mbi nivelin e detit jane zevendesuar me reshje bore shtresat e se ciles variojne nga 5 cm deri ne 20 cm (more…)