Vijon dhe po ecën me ritme të kënaqshme puna për zbatimin e projektit që synon rehabilitimin e plotë të bllokut prej 4 pallatesh në lagjen 3 të qytetit. Pas përfundimit të gërmimeve po punohet për ndërtimin e trotuareve, shkallëve dhe shumë shpejt nis edhe lyerja e fasadave të pallateve.Projekti ka një afat prej 4 muajsh dhe synon kthimin e kësaj zone, deri sot ngrehinë, në një zonë moderne me të gjitha kushtet për banorët.