Kontaktoni: (024) 225-110

All posts by kukes

Home Articles posted by kukes (Page 15)
no image found

ÇERDHE

Çerdhja është një qendër shërbimi edukativ dhe shoqëror, që mundëson, së bashku me familje...
Read More
no image found

Publikme

Vendim – Për përcaktimin e vëndeve publike në Bashkinë Kukës për afishimin e materialev...
Read More

Vënde pune

Thirrje Interesi për Asistencën e Jashtme në ndihmë të realizimit të projektit “Eco-Tourism ...
Read More

Abonohu Në Newsletter

Abonohuni në Newsletterin tonë për të marrë të rejat më të fundit nga Bashkia Kukës