Bashkia Kukës uron të gjithë nxënësit , mesuesit dhe prindërit, një vit të mbarë shkollor, plot me rezultate te larta.

Urime dhe shumë suksese vitin e ri shkollor

Stafi ka bërë gati të gjitha institucionet arsimore  të Kukësit: shkolla, kopshte e çerdhe, të cilat do të hapin dyert sot me kushte bashkëkohore dhe infrastrukturë të nevojshme për një proces mësimor model.

Suksese, suksese dhe vetëm suksese.

 

 

Shpërndaj