Bashkia Kukës vijon punën për monitorimin e situatës së krijuar nga reshjet e shiut dhe borës

Reshjet e shiut dhe borës gjatë mbrëmjes së djeshme kanë shkaktuar probleme për banorët e fshatit Nimçë Njësia Administrative Topojan.

Si pasojë e rrëshqitjes së gurëve shkëmborë e dherave banorët e zonës patën probleme në qarkullimin normal të tyre.

Ndërkohë Bashkia e Kukësit menjëherë sapo u njoftua me situaten e këtij fshati, bëri ndërhyrjen e nevojshme për të siguruar lëvizjen pa problem të automjeteve dhe banorëve.

Largimi i dherave dhe gurëve shkëmborë u bë e mundur gjatë orëve të para të mëngjesit.

Edhe në këto momente po vijonë puna në terren për të larguar e pastruar çdo centimetër rrugë në të gjitha Njësitë Administrative të Bashkisë Kukës, të cilat që nga mbrëm u përfishnë nga reshjet e borës.

Bashkia e Kukësit po monitoron situaten e krijuar dhe po punon për të siguruar qarkulim normal të automjeteve që levizin në akset kryesore dhe dytësore të bashkisë si dhe gjithë banorëve të njësive administrative që mbulon bashkia.

Shpërndaj