Bashkia Kukës vijon të presë qindra qytetarë ,për të diskutuar dhe dhënë zgjidhje për probleme të ndryshme!

 

Bashkia Kukës vijon të presë qindra qytetarë ,për të diskutuar dhe dhënë zgjidhje për probleme të ndryshme!

Shpërndaj