Festojmë së Bashku

Pas 15 vitesh përsëri bashkë në qytetin e Kukësit për të festuar me 16 prill. Bëhu pjesë e argëtimit dhe aktiviteteve të ndryshme të cirkut, ansamblit popullorë, kinemasë lëvizëse dhe stendave të artit kulinar. Koncert madhështorë me Alban Skënderaj, Vesa Luma, Soni Malaj, Dren Abazi, Vedat Ademi, Sheila Haxhiraj, Samanta Karavello si dhe Dj Aldo.

Shpërndaj