Fillon puna për rehabilitimin e rrugëve në lagjen 3

Kryetari i Bashkisë Kukësi Safet Gjici, mori pjesë në fillimin e punimeve për rehabilitimin e disa rrugëve në lagjen 3 të qytetit.

Mungesa e rehabilitimit të rrugëve ka qenë kthyer në problem serioz për komunitetin.

Gjatë inspektimit kreu i Bashkisë Safet Gjici, kërkoi që punimet të mbarojnë shpejtë e me cilësi.

Ndërkohë dhe ndriçimi që ka munguar tashmë do bëhet e mundur për banorët e kësaj lagjeje.

Shpërndaj