Gëzuar 18 Nëntorin – Ditën e Çlirimit të Kukësit

Historia e Kukësit dhe ajo e Shqipërisë nuk mund të kuptohet pa dëshmorët e rënë në luftën për çlirim kombëtar.🇦🇱

Mirënjohje dhe përulje për ata që besuan e sakrifikuan për një vend më të zhvilluar e më të begatë.🇦🇱
#NëntoriLirisë

Shpërndaj