Kampionati Lokal i Sportit

Datë 5-6 Tetor, ora 9:00, në këndin e lojërave me dorë pranë stadiumit “Zeqir Ymeri”, Bashkia Kukës në bashkëveprim me Klubin Shumësportësh Kukësi organizon:

KAMPIONATIN LOKAL NË SPORTET
MUNDJE, MINIFUTBOLL DHE VOLEJBOLL FEMRA

 

Shpërndaj