Kryetari i Bashkisë së Kukësit, z.Safet Gjici zhvilloi një vizitë të shkurtër në kopshtin nr 2.

Kopshtet dhe çerdhet në Kukës tashmë janë një realitet i ri.

Ai tha se falë interesit të lartë të prindërve për të regjistruar fëmijët në çerdhe bëri që të hapet një grup i ri tek çerdhja nr. 2️⃣.

”Në kopshtin nr.2️⃣ pashë nga afër edhe kushtet në të cilat ndodhen vogëlushët, ku tashmë janë rregulluar dhe dy grupe për fëmijët ku gjithçk ka marrë një pamje krejtësisht tjetër.
Në të gjitha kopshtet dhe çerdhet e qytetit ka një shërbim dhe përkujdesje maksimale nga ana e edukatoreve ndaj fëmijëve. “ shprehet Gjici.

 

Shpërndaj