Kreu i Bashkisë ka filluar sot fushatën e mbjelljes

Pemët janë dhurata më e bukur që mund t’i bëjmë qytetit dhe fëmijëve tanë.

Duke mbjellë pemë në shkolla dhe kopshte jo vetëm krijojmë ambiente të gjelbërta, por edhe i edukojmë brezat me dashurinë për natyrën.

Sot vazhduam nismën për mbjelljen e pemëve  të reja në Kukës, ndërsa nismës i janë bashkuar dhe ekipi i kopshtit dhe çerdhes nr. 2 Kukës.

Të gjithë bashkë për Kukësin që duam!

 

Shpërndaj