Kryetari Bashkisë Kukës mirëpriti delegacionin nga Ambasada Sllovenisë në Tiranë, të kryesuar nga ambasadori Peter Japelj.

Kryetari Bashkisë Kukës mirëpriti delegacionin nga Ambasada Sllovenisë në Tiranë, të kryesuar nga ambasadori Peter Japelj.
Kryetari Gjici e njohu ambasadorin me karakteristikat e Kukësit, vlerat natyrore, kulturore, historike dhe potencialet turistike.

“Fokusi i këtij takimi ishte ndryshimet që janë bërë për kukësin gjatë këtyre viteve, situatën aktuale të bashkisë si dhe projektet dhe planet që kemi për të ardhmen.” u shpreh-kreu Gjici.
Në takim u diskutua edhe për bashkëpunim dhe mbështetjen mes të dy palëve.

Shpërndaj