Kryetari i Bashkise Kukës Safet Gjici dhe Drejtori i ADISA në ambjetentet e zyrës “One Stop Shop” që po bëhet realitet në Bashkinë Kukës

Bashkë me Lorinin ,Drejtori i ADISA në ambjetentet e zyrës “One Stop Shop” që po bëhet realitet në BashkinëKukës , në të cilën banorët e qytetit  do të aksesojnë në ambiente moderne duke ofruar 120 shërbime publike  të ofruara nga #ADISA si dhe shërbime Vendore.

 

Shpërndaj