Kryetari i Bashkisë Kukes Safet Gjici monitoron nga afër punën për pastrimin e aksit rrugor Kukes-Shishtavec

Kryetari i Bashkisë Kukes Z.Safet Gjici monitoron nga afër punën për pastrimin e aksit rrugor Kukes-Shishtavec.

Ku në kohë rekord u bë e mundur pastrimi i rrugës nga bora💭 në Njësitë Administrative Shishtavec-Zapod-Topojan. Tashme ne keto momente akset që ishin të bllokuara nga reshjet e dendura të borës gjatë natës❄ jane të kalueshme✅ .

Gjithashtu duhet te theksojme se në gjithë territorin e bashkisë Kukës të gjitha rrugët janë të kalueshme dhe vazhdon qarkullimi i mjeteve pa probleme .

 

🚧Kontraktorët dhe stafi i Bashkisê Kukës janë në terren dhe në gadishmëri për çdo situatë, me qëllim sigurimin e kalueshmerisë normale në të gjitha akset.

Shpërndaj