Kryetari i Bashkisë Kukës z.Albert Halilaj mirëpriti ambasadorin Amerikan, z.David Wisner dhe Shefin e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun, z.Chad Twityy

Sot pritëm në Bashkinë Kukës ambasadorin Amerikan, z.David Wisner dhe Shefin e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun, z.Chad Twityy.
Vizita e tij kishte si synim njohjen nga afër me stafin drejtues të bashkisë dhe ndër të tjera takimi me të rinjtë që përfitojnë në Këndin Amerikan të Kukësit.

Shpërndaj