Kryetari i bashkisë kukës z. Safet Gjici priti në një vizitë miqësore kryetarin e komunës së Prizerenit z. Shaqir Totaj

Kryetari i bashkisë kukës z. Safet Gjici priti në një vizitë miqësore kryetarin e komunës së Prizerenit z. Shaqir Totaj bashkë me delegacionin e tij.
Kjo vizitë kishte si qëllim bashkëpunim mes të dy palëve për projekte të përbashkëta në fushën e turizmit dhe mjedisit.

Shpërndaj