Kryetari i bashkisë së Kukësit, z. Safet Gjici inspektoi fillimin e punimeve për asfaltimin e rruges në Njësinë Administrative Kolsh

Kryetari i bashkisë së Kukësit, z. Safet Gjici inspektoi sot fillimin e punimeve për asfaltimin e rrugës për afro 1.5 km në Njësinë Administrative Kolsh.
Kreu Gjici: “Uroji dhe u shpreh që është shumë i lumtur për banorët e kësaj zone që më në fund kërkesa e tyre po bëhet realitet pas 30 vitesh nga ana jonë.
Ku brenda 4 muajsh është afati për të përfundur punimet me të gjitha cilësitë dhe standartet e duhura për asfaltimin e këtij segmenti rrugor.”

Ndër të tjera: z. Gjici tha: “ Se ne kemi synim përmisimin e infrastrukturës rrugore si dhe mirëmbajtjen e qytetit dhe fshatrave.

Ne kemi dëshmuar gjithmonë se çfarë themi e bëjmë realitet shprehet kryetari Gjici. “

 

Shpërndaj