Kryetari i bashkisë z. Safet Gjici inspekton konviktin“20 Dëshmorët” Kukës.

Ku ka përfunduar procesi i lyerjes së fasadës së jashtme të konviktit, sistemi i ndriçimit si dhe ndërhyrja për riparimin e disa ambjenteve të godinës.
Ndër të tjera kreu Gjici u shpreh që: “ Ka përfunduar tashmë çdo gjë për mirëmbajtjen e konviktit dhe do të vazhdojmë me zbatimin e projekteve për ndërhyrjen e rikonstruksionit të disa shkollave por jo vetëm, kemi edhe projektet për të filluar rehabilitimin e rrugëve te fshatit Shtiqën, Novosej,Kolsh dhe ka vazhduar rruga e fshatit Nangë.
Kemi bërë shumë punë, por kemi edhe akoma punë të tjera për të bërë” shprehet kryetari i bashkisë Safet Gjici.

 

Shpërndaj