Kukësi mikpret Louise J. Cord – Drejtoreshe e sektorit për ceshtjet sociale të Bankës Botërore nga Washingtoni 

Kukësi mikpret Louise J. Cord – Drejtoreshe e sektorit për ceshtjet sociale të Bankës Botërore nga Washingtoni 🇺🇸.

Shumë i lumtur që modeli i suksesshëm i marrëdhënieve tona do të thellohet në projekte të përbashkëta në fushat turizmit dhe infrastrukturës rurale.

 

Shpërndaj