Kukësi, vështrim arkeologjik.

Në vijim të projekteve për kulturën dhe trashëgiminë, Bashkia Kukës vjen me botimin me të ri “Kukësi, vështrim arkeologjik” i Prof. Dr. Luan Përzhita, Drejtor i Institutit të Arkeologjisë.
Botimi në fjalë, i financuar nga Bashkia Kukës, sjell një përmbledhje të qytetërimit të Kukësit që në periudhat e hershme para krishtit.
Promovimi i këtij botimi të rëndësishëm shkencor e historik do të zhvillohet ditën e Enjte, date 28 Qershor, ora 11:00 në sallën e American Corner, Pallati i Kulturës “Hasan Prishtina”.

 

Shpërndaj