Lajme

 

 

Kryetari i Bashkisë Kukes z.Safet Gjici monitoron nga afër punën për pastrimin e aksit rrugor Kukes-Shishtavec

 

Kryetari i Bashkisë pret në takim Ambasadorin e Bullgarisë

 

Kryetari i Bashkise Kukës Safet Gjici dhe Drejtori i ADISA në ambjetentet e zyrës “One Stop Shop” që po bëhet realitet në Bashkinë Kukësill

 

Kukësi mikpret Louise J. Cord – Drejtoreshe e sektorit për ceshtjet sociale të Bankës Botërore nga Washingtoni

 

Qeveria Japoneze i akordon Bashkisë së Kukësit një grant prej 76,100 eurosh, për blerjen e një automjeti për grumbullimin e mbetjeve, me qëllim përmirësimin e gjendjes mjedisore në Kukës

Shpërndaj