Miratohet Projekt-Buxheti i vitit 2021

Bashkia Kukës dhe Këshilli Bashkiak miratuan sot Projekt-Buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2021.

Prioriteti kryesor i projekt buxhetit të ri, do përqëndrohet tek përmisimi i infrastrukturës së çerdheve, kopshteve, shkollave, të cilat deri më sot kanë qenë lënë në harresë.

Një pikë tjetër e prioriteve të listuara është edhe infrastruktura e cila do ketë vëmendje në mënyrë të pakushtëzuar në çdo aspekt për të rinjtë kuksianë.

Ndërkohë çdo sektor të gjithë qytetarëve do j’u ofrojë shërbimin që ato kërkojnë.

Ndërsa paketa fiskale e miratuar mbështetet në 3 shtylla kryesore:

1. Taksim i Drejtë.

2. Transparencë ndaj Qytetarëve dhe Biznesit.

3. Krijimi i Hapsirava të Barabarta për Bizneset dhe Qytetarët.

 

 

 

 

Shpërndaj