Një tjetër investim i rëndësishëm po realizohet për rinkonstruksionin e dëmeve të shkaktuar në Shkollën “Riza Spahiu”

Kryebashkiaku Gjici inspektoi sot ecurinë e punimeve, ndersa tha se ishte i lumtur që po punohet pa ndërprerë dhe shumë shpejt mësuesit dhe nxënësit ti kthehen normalitetit.

z.Gjici gjatë këtij inspektimi kërkoi përshpejtimin e punimeve që brenda afatit të caktuar me 1 Nëntor të përfundojë gjithçka me cilësinë dhe kushtet e përshtatshme për vazhdimësinë e mësimit në këtë Shkollë.

 

Shpërndaj