Përkujtohet Pavarsia e Shqipërisë

28 Nëntori, Dita e Pavarsisë së Shqipërisë, u përkujtua dhe nga drejtuesit vendor të Qarkut Kukës, ku merrte pjesë edhe Zv/Kryetarja e Bashkisë Znj. Majlinda Onuzi.

Nën Himnin e Falmurit Shqiptar, si dhe të pranishmëve në këtë ceremoni përkujtimore, u ngrit Flamuri në sheshin kryesor të qytetit.

Të gjithë së bashku uruan “Gëzuar Pavarsinë” për gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

Shpërndaj