Rehabilitim i kanalit të ujërave të zeza në lagjen Bozhe.

Kryetari i Bashkisë Safet Gjici, inspektoi nga afër rehabilitimin e kanalit të ujravë të zeza në lagjen Bozhe të qytetit.

Punonjësit e UKK-së prej dy ditësh po punojnë intensivisht për të zgjidhur këtë problem, i cili ka qenë i hershëm për banorët e kësaj lagjeje.

Kryetari Gjici, në diskutim me punonjësit, kërkoi që puna të mbaroj sa më shpejt, që dhe banorët mos të kenë me probleme të tilla.

Ndërhyrja në rehabilitmin e kanalit të ujërave të zeza do zgjidh një herë e mirë problemin e 60 familjeve që banojnë aty.

 

Shpërndaj