Shoqata humanitare Qatar Charity Albania, në bashkëpunim me bashkinë Kukës, ndihmuan me pako ushqimore 200 familjet më në nevojë dhe jetimë.

Shoqata humanitare Qatar Charity Albania, në bashkëpunim me bashkinë Kukës, bënë të mundur sot, shpërndarjen me pako ushqimore për 200 familjet më në nevojë dhe jetimë.
Kryetari bashkisë, Z.Gjici falenderoj nga zemra drejtuesit e kësaj shoqate për bashkëpunimin dhe ndihmën e dhënë për këta familje, si dhe u shpreh që mirëpresim çdo shoqatë e biznes për bashkëpunim, për t’iu ardhur në ndihmë këtyre familjeve në nevojë.

 

Shpërndaj