Si Te Vish Ne Kukës

 

Nepermjet tokes:

Nepermjet autostrades Durres-Tirane-Kukes, 193 km. Kjo eshte dhe rruga me e perdorshme.

 

Jane tri pika kufitare nepermjet Qarkut te Kukesit dhe Kosoves:

  • Morine ne Rrethin e Kukesit,
  • Qafe Prushi ne Rrethin e Hasit,
  • Qaf Morine ne Komunen e Bytyqit

Nepermjet ajrit:

Nepermjet aeroportit nderkombetar “Nene Tereza” , 130 km

Rruge ujore:

  • Nepermjet portit kryesor te Durresit, 149 km
  • Me traget permes liqeneve te Komanit dhe Fierzes

Shpërndaj