Situata ne bashkinë Kukës gjatë 24 orëve

Situata në rrethin e Kukësit gjatë 24 orëve të fundit paraqitet si më poshtë:

  • Reshjet e shiut vijojnë të jenë prezente, ku mbrëmë vonë pati dhe reshje bore me dendësi të vogël.
  • Zonat të evidentura si problematike, ku rrezikohen banesa, biznese apo toka bujqësore ( toka të përmbytura nuk ka).
  • Gjendja e hidrovoreve paraqitet e mirë.
  • Niveli i lumenjëve ( në rritje por janë nën kontroll).
  • Niveli i kaskadës së Drinit ( në rritje).
  • Rezervuaret deri tani nuk kanë paraqitur probleme.

Gjendja në akset rrugore është si vijon:

  • Sapo është pastruar dhe hapur rruga në Njësinë Shishtavec, fshati Novosej dhe Shishtavec, pasi gjatë natës ka pasur rrëshqtije të gurëve.
  • Në Shtiqen rrugët janë të hapura e ndërsa është pastruar dhe kanali vaditës afër aeroportit.
  • Furnizimi me energji elektrike dhe ujë të pijshëm nuk ka munguar.
  • Strukturat dhe mjetet e angazhura vijojnë të jenë në terren e në gadishmëri për monitorimin e situatës në gjithë rrethin e Kukësit.

Shpërndaj