Dita Hungareze e biznesit dhe kulturës.

Ambasada e Hungarisë në Tiranë dhe Bashkia Kukës në bashkëpunim me Dhomën e Tregëtisë dhe Industrisë Kukëspërzemërsisht Ju fton në

“DITËN HUNGAREZE TË BIZNESIT DHE KULTURËS”

Më 27 Prill 2016, në ambientet e Bashkisë Kukës.

Shpërndaj