Kontaktoni: (024) 225-110

Lajmet E Fundit

Kryetari i Bashkisë Kukës z.Safet Gjici ,së bashku me Kryetarin e Shoqatës “Jetimët e Ballkanit” z. Halil Kastrati dorëzuan 10 çelësa të banesave të familjeve në nevojë

Kryetari i Bashkisë Kukës z.Safet Gjici ,së bashku me Kryetarin e Shoqatës “Jetimët e Ballkanit” z. Halil Kastrati dorëzuan 10 çelësa të banesave të familjeve në nevojë

Shoqata FENIKS nga Kosova dhe kryetari i bashkisë Kukes z.Safet Gjici dorëzuan 6 shtëpi të reja per familjet ne gjendje te keqe ekonomike

Shoqata FENIKS nga Kosova dhe kryetari i bashkisë Kukes z.Safet Gjici dorëzuan 6 shtëpi të reja per familjet ne gjendje te keqe ekonomike

Kryetari i Bashkisë Kukës Z.Safet Gjici u prit në takim nga Kryetari i Komunës së Gjakovës, Z.Ardian Gjini.

Kryetari i Bashkisë Kukës Z.Safet Gjici u prit në takim nga Kryetari i  Komunës së Gjakovës, Z.Ardian Gjini.

Zhvillohet Ceremonia e dhurimit të një automjeti nga Qeveria Japoneze për grumbullimin e mbetjeve në Bashkinë Kukës

Zhvillohet Ceremonia e dhurimit të një automjeti nga Qeveria Japoneze për grumbullimin e mbetjeve në Bashkinë Kukës

Raporti i Performances Kukes 2019

Raporti i Performances Kukes 2019

Kryetari i Bashkisë Kukes Safet Gjici inspekton punimet ne lagjen e re për rregullimin e trotuareve përballë hyrjes së tregut agro-ushqimor.

Kryetari i Bashkisë Kukes Safet Gjici inspekton punimet ne lagjen e re për rregullimin e trotuareve përballë hyrjes së tregut agro-ushqimor.

Kryetari i Bashkisë Kukes Safet Gjici monitoron nga afër punën për pastrimin e aksit rrugor Kukes-Shishtavec

Kryetari i Bashkisë Kukes Safet Gjici monitoron nga afër punën për pastrimin e aksit rrugor Kukes-Shishtavec

Kryetari i Bashkise Kukës Safet Gjici i dergon leter falenderimi Kryetarit te Lyndhurst Township Robert Giangeruso

Kryetari  i Bashkise Kukës Safet Gjici i dergon leter falenderimi Kryetarit te Lyndhurst Township Robert Giangeruso

Kryetari i Bashkisë pret në takim Ambasadorin e Bullgarisë

Kryetari i Bashkisë pret në takim Ambasadorin e Bullgarisë

Qeveria Japoneze i akordon Bashkisë së Kukësit një grant prej 76,100 eurosh, për blerjen e një automjeti për grumbullimin e mbetjeve, me qëllim përmirësimin e gjendjes mjedisore në Kukës

Qeveria Japoneze i akordon Bashkisë së Kukësit një grant prej 76,100 eurosh, për blerjen e një automjeti për grumbullimin e mbetjeve, me qëllim përmirësimin e gjendjes mjedisore në Kukës

Abonohu Në Newsletter


Eventet e Bashkisë Kukës

Kukësi, vështrim arkeologjik.

Në vijim të projekteve për kulturën dhe trashëgiminë, Bashkia Kukës vjen me botimin me të ri “Kukësi, vështrim arkeologjik” i Prof. Dr. Luan Përzhita, Drejtor i Institutit të Arkeologjisë. Botimi në fjalë, i financuar nga Bashkia Kukës, sjell një përmbledhje të qytetërimit të Kukësit që në periudhat e hershme para krishtit. Promovimi i këtij botimi […]

Vendosja e bustit të poetit Havzi Nela.

DATË 12 QERSHOR, ORA 10:00, PARA GJIMNAZIT TË QYTETIT BASHKIA KUKËS ORGANIZON CEREMONINË SOLEMNE TË VENDOSJES SË BUSTIT TË POETIT HAVZI NELA, I VARUR NGA DIKTATURA, 30 VITE MË PARË NË KUKËS.

Kampionati Lokal i Sportit

Datë 5-6 Tetor, ora 9:00, në këndin e lojërave me dorë pranë stadiumit “Zeqir Ymeri”, Bashkia Kukës në bashkëveprim me Klubin Shumësportësh Kukësi organizon: KAMPIONATIN LOKAL NË SPORTET MUNDJE, MINIFUTBOLL DHE VOLEJBOLL FEMRA  

Drama “Cigareshitësja”.

Nën kujdesin e Bashkisë Kukës, në Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”, në datat 2,3 dhe 4 Nëntor, ora 12:00, Qendra Kulturore e Bashkisë shfaq dramën “Cigareshitësja” të autorit Abdullah Troshupa. Ftoheni të merrni pjesë!

Shën Valentini

Me rastin e Shën Valentinit, ditës së të dashuruarve, Qendra Kulturore e Bashkisë organizon koncert festiv me të rinjë kuksianë e të ftuar nga Tirana. Ditën e Martë, datë 14 Shkurt, ora 12:00 ne Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”. JU MIRËPRESIM!

Shenjtërimi i Nënë Terezës.

Me rastin e SHENJTËRIMIT TË NËNË TEREZËS, datë 4 Shtator 2016, ora 18:00, përpara Pallatit të Kulturës “Hasan Prishtina” Bashkia Kukës organizon koncert festiv me poezi e këngë kushtuar Shenjtores Shqiptare. Ftoheni të merrni pjesë!