Drama “Cigareshitësja”.

Nën kujdesin e Bashkisë Kukës, në Pallatin e Kulturës “Hasan Prishtina”, në datat 2,3 dhe 4 Nëntor, ora 12:00, Qendra Kulturore e Bashkisë shfaq dramën “Cigareshitësja” të autorit Abdullah Troshupa. Ftoheni të merrni pjesë!

Shpërndaj