Inagurimi i qendrës pritëse

Ditën e Hënë dt 09.12.2013, ora 12:00 do të bëhet inagurimi i qendrës pritëse pranë qendrës së Shërbimeve Sociale në bashkpunim me OSBE-në dhe Bashkinë Kukës.

Shpërndaj