Kontaktoni: (024) 225-110

Category Archives: Kontaktet Dhe Shërbimet

Home Archive by category "Kontaktet Dhe Shërbimet"

Bibloteka

Biblioteka e qytetit ka sherbyer si vater e kultures. U hap ne fillim te vitit 1960, ne nje kend te ...
Read More

Abonohu Në Newsletter

Abonohuni në Newsletterin tonë për të marrë të rejat më të fundit nga Bashkia Kukës