Kontaktoni: (024) 225-110

Category Archives: Detyrat

Home Kryetari Archive by category "Detyrat"

Detyrat

Në zbatim të Ligjit 8652 datë 31.07.2000 “Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendor...
Read More

Abonohu Në Newsletter

Abonohuni në Newsletterin tonë për të marrë të rejat më të fundit nga Bashkia Kukës